Over DWVDST

Technologie & de sociale sector: een spannende combinatie!

Health apps, robots in de zorg, 3d-printers, online hulpverlening en psychose simulators: innovatie op het gebied van sociale technologie staat niet stil. Technologische toepassingen binnen zorg en welzijn nemen toe, het is echter de gebruiker die het succes ervan bepaalt. Voor iedereen die werkzaam is in het sociaal domein valt er veel te ontdekken, te beleven en te ervaren.

Tijdens de Week van de Sociale Technologie (DWVDST) vragen we aandacht voor het toenemende belang van sociale technologie binnen zorg & welzijn. Apps, gaming, online hulpverlening en e-learning worden namelijk steeds belangrijker voor sociaal werkers, actieve burgers én voor cliënten. Het doel is om het sociaal domein voor te bereiden op een toekomst waarin digitale toepassingen onmisbaar zijn. Wil jij ook iets organiseren tijdens de Week van de Sociale Technologie? Wij bieden je een platform om je activiteit op te delen. Er is van alles mogelijk! Denk aan fysieke bijeenkomsten, congressen, webinars, (online) workshops, etc. Weten hoe je je activiteit kunt aanmelden? Lees dan verder onder het kopje 'Deelnemen of bijdragen'. De vierde editie van DWVDST vindt plaats van 10 t/m 16 november 2016. Tweet mee met #dwvdst16.

Voor wie?

Uitvoerders en managers in het sociaal werk, (gemeente)ambtenaren, beleidsmakers, actieve burgers en andere geïnteresseerden.

Deelnemen of bijdragen

Op deze website vind je een overzicht van alle activiteiten en de organiserende partners. Voor sommige activiteiten moet je je vooraf aanmelden via de website van de partner die het organiseert.

Wil je zelf een activiteit organiseren rond sociale technologie? Stuur dan een e-mail met het idee voor je activiteit naar webredactie@movisie.nl onder vermelding van 'Aanmelden DWVDST '16'. Vergeet niet om in je e-mail het volgende aan te geven over je activiteit:

  • een wervende tekst van maximaal 100 woorden met het wie, wat, waar, wanneer en waarom
  • contactinformatie
  • Kosten voor deelnemers
  • Uiterste inschrijfdatum (indien van toepassing)
  • url voor meer informatie

We hangen jouw activiteit onder de vlag van de Week van de Sociale Technologie, plaatsen de activiteit op www.weekvandesocialetechnologie.nl en nemen deze mee in onze PR. Vergeet ook vooral niet om zelf actief te communiceren over je activiteit en #dwvdst16! Steek anderen actief aan om hun initiatieven in te dienen, zodat we er gezamenlijk een zo veelzijdig mogelijke Week van de Sociale Technologie van kunnen maken.

Meer weten?

Twitter: @dwvdst, #dwdst16

Contactpersoon
Brechtje Walburgh Schmidt
b.walburghschmidt@movisie.nl
030 - 789 2247